Handledning i ledarrollen

I Handledning i ledarrollen behandlar vi det personliga i stället för det allmänna, varje individs frågeställning och gruppens sammansättning bestämmer kursens innehåll. Det ger dig konkreta resultat i ditt vardagliga arbete. Processen vi sätter igång hos dig kommer du att kunna fortsätta underhålla resten av livet.

Är du egen företagare, anställd ledare eller har ett arbete där relationer mellan människor är viktiga? Kanske du vill arbeta med din egen personliga utveckling utifrån en krävande yrkesroll? Då har du stor nytta av detta program.

Handledningen sker alltid i grupp och deltagarna får under en längre period även arbeta med andra personer i liknande situationer som sig själv. Således arbetar man i en lärorik och effektiv form där alla får inspiration och bred kunskap. De områden som normalt tas upp är:

  • Ledarrollen
  • Leda med EQ – att nå en känslomässig mognad
  • Situationsanpassat ledarskap – svåra samtal & konflikter
  • Om utbrändhet och stress
  • Teambuilding

FÖRETAG & ORGANISATIONER

Handledningen anpassas för er organisation. Den vänder sig till företag och organisationer som har behov av ledarskapsutveckling för flera av sina medarbetare.

Handledningen är processinriktad och sker under en längre tid. Det personliga ledarskapet är den centrala delen i utbildningen.

Kontakta oss för offert

 


FÖRELÄSNING

Evenemang

Det finns inga evenemang att visa just nu.HANDLEDNING I LEDARROLLEN

Evenemang

Det finns inga evenemang att visa just nu.