Fördjupning i mänskligt beteende i naturskön miljö

Att ta sig an sin personliga utveckling blir ofta satt i andra hand. När stressen byggs på är det ännu troligare att man inte tar sig tiden att faktiskt ta tag i den.

Tvådagarsprogrammet i Sörbyn är en inblick i vad som styr våra beteenden och reaktioner. Programmet ger en fantastisk möjlighet till ledningsgrupper, styrelser eller mindre arbetsgrupper till en konstruktiv öppenhet i gruppen och till förståelse för hur olika vi fungerar – särskilt i besvärliga situationer. 

Efter första dagens fördjupning blir den trivsamma miljön på Sörbyn Lodge och maten från dess skickliga kockar en perfekt avslutning på dagen. Efter frukosten dag två samlas vi och reflekterar kring allt som kommit deltagarna till del dagen innan. 

Max 8 deltagare, endast boende i enkelrum.

Program


Dag ett:

09.00 Incheckning och förmiddagskaffe. Föreläsning och workshop.

12.00 Lunch

13.00 Föreläsning och workshop med eftermiddagsfika

17.00 Avslutning

 

Dag två:

7.30 Frukost

8.00 Samling

10.00 Avslutning med förmiddagsfika

 

Förfrågningar till info@kerstinsofia.se.

 

Om Kerstin Sofia

Föreläsare och handledare. Beteendevetare och ekonom som arbetat med företagsutveckling och handledning i eget företag under flera decennier. Utgångspunkten är metoder som utvecklas vid Georgetown University, Family Center, Washington DC, där jag studerat Bowens teori mellan 1997 – 2004.

 

 

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

FÖRELÄSNING

Evenemang

Det finns inga evenemang att visa just nu.HANDLEDNING I LEDARROLLEN

Evenemang

Det finns inga evenemang att visa just nu.